Altuntaş köyleri geziyor

 Ak Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş Köy ve Mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim kururlu üyeleriyle birlikte Gündoğdu, Ayvalı Esentepe köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.  Merkez İlçe B

Altuntaş köyleri geziyor

 

Ak Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş Köy ve Mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim kururlu üyeleriyle birlikte Gündoğdu, Ayvalı Esentepe köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. 
 
Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetimi köy ziyaretleri kapsamında, köy teşkilatlarının durumunu ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek istediklerini belirtti. Sorunları yerinde görüp, sağlıklı sonuca varacaklarını söyleyen Altunbaş, ”Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Hizmet üretmek için çalışıyoruz ve yapılması gereken de budur. Ama hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Teşkilat olarak bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır" dedi.
 
Merkezde mahalle ziyaretlerini devam ettirdiklerini, mahalle teşkilatları ile bir araya geldiklerini belirten Altunbaş, “Mahalle ziyaretlerinin dışında köy ve belde ziyaretlerini de bu dönemde gerçekleştireceklerini söyledi. AK Parti, 11 yıldır halkı için çalışan bir parti. Halkımızın bize kesintisiz olarak verdiği destekle bu yolda hizmet vermeye, vatandaşımızın yanında olmaya, devam ediyor. Bizler de bu sevgiye layık olabilmek için durmadan çalışıyoruz. AK Parti kuruluşundan bugüne ve bundan sonrada devam edecek yapısında seçim partisi olmadığını her zaman göstermiştir. Halk tarafından kurulan ve tamamen de halkın olan bir partidir. Bu doğrultuda bizlerde sadece seçimden seçime sizlere gelen bir anlayışa sahip değiliz. Aranıza gelmede hiçbir endişe duymuyor olmamız ve sizlerin arasında alnımız ak, başımız dik bir biçimde gezebiliyor olmamız bu yüzdendir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel