Altuntaş hastaneye kaldırıldı

Bu akşam İstanbul Trabzon seferini yapan uçakla Trabzona gelen KARGİD başkanı Ahmet Yaşar Altuntaş uçak havaydayken rahatsızlandı . Aynı uçakta bulunan KTÜ eski rektörü Prof Dr. İbrahim Özen Altuntaş'a uçakta ilk müdahaleyi yaptı. Uçağın Trabzona inmesiyl

Altuntaş hastaneye kaldırıldı

Bu akşam İstanbul Trabzon seferini yapan uçakla Trabzona gelen KARGİD başkanı Ahmet Yaşar Altuntaş uçak havaydayken rahatsızlandı . Aynı uçakta bulunan KTÜ eski rektörü Prof Dr. İbrahim Özen Altuntaş'a uçakta ilk müdahaleyi yaptı. Uçağın Trabzona inmesiyle birlikte Altuntaş KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavisi bir süre devam eden Altuntaş ardından Yıldızlı Güven Hastanesine sevk edildiği ve tedavisinin burada sürdürüleceği belirtildi.

Mide bulantısı ve baş dönmesi nedeniyle tedavi altına alınan  Altuntaş'ın ciddi bir rahatsızlığının bulanmadığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel