Altunbaş'tan Zeki Yumbul'a ziyaret

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul’u ziyaret etti. Ziyarette Vergi Haftası’nı kutlayan Altunbaş , “Verginin ülke için öne

Altunbaş'tan Zeki Yumbul'a ziyaret

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 23. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul’u ziyaret etti. 

Ziyarette Vergi Haftası’nı kutlayan Altunbaş , “Verginin ülke için öneminin ne kadar büyük olduğunu bizler vatandaş olarak biliyoruz. Vergi ödemenin de ülkeyi ne kadar kalkındıracağını, Vergi Dairesi Başkanımız ve çalışanları bunu vatandaşlara anlatıyorlar. Vergisiz ülkenin kalkınamayacağını ve vergi adı altındaki projeleri destekleyerek teşekkür ediyoruz.
Ekonomimizin daha sağlıklı gelişmesinde, bütçe hedeflerinin arzulanan şekilde gerçekleştirilmesinde ve gelecek nesillerin sosyal güvenliğinin sağlanmasında vatandaşlarımızın vergi ödevlerini yerine getirmelerinin önemi büyüktür.
 
Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsettirilmesi için her kes elinden gelen cabayı göstermelidir. Artık toplanan vergiler vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönmektedir. Ülkede yapılan bunca hizmet toplanan vergiler ile yapılmaktadır” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ise “Vergi, bu ülke için olmazsa olmazlardan biridir. Kanun gücünde olan vergilerin bir şekilde toplanması lazım gelir. Teşkilat olarak kanun gücünde toplanacak vergileri, vatandaşları incitmeden, kaliteyi artırarak, vatandaşları memnun ederek çalışmaları sürdürüyoruz. İnşallah başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler