Altunbaş’ın hızına yetişilmiyor

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı.  Ramazan Bayramı kutlamasına, Ortahisar Belediye Başkanı

Altunbaş’ın hızına yetişilmiyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı. 
 
Ramazan Bayramı kutlamasına, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Ak Parti Ortahisar Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin Öztürk de katıldı. Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş etkinlikte hazır bulundu.  Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret etti.  Bayramlarını kutladığı huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Hayli duygulu anların yaşandığı bayramlaşmada, huzurevi sakinleri de Temel Altunbaş’ın boynuna sarılarak teşekkür etti.
 
Yaşlıların bayramını kutlayarak hayır duasını alan Altunbaş, “Anne ve babalar, yeri doldurulamayacak insanlardır. Bu bizim geleneklerimizden, dinimizden gelen bir özelliktir. Peygamber Efendimiz ‘Annenin ve babanın evladına duası, Peygamberin ümmetine duası gibidir. Reddolunmaz’ buyurmuştur. Ben de bütün büyüklerimizin ellerini öpüyor, Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Allah’tan hayırlı güzel ömürler temenni ediyorum” dedi. Öte yandan Altunbaş,  Faal Futbol Hakemler Derneği, Futbol Antrenörler Derneği, Trabzonspor Yönetimi, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’n de Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarıyla, Meydan Parkı’nda bulunan vatandaşlar ile bayramlaştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel