Altunbaş'ın Cumhuriyet bayramı mesajı

  AK Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş , Kurban Bayramı'nı uğurlarken Cumhuriyet'in 89'uncu yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutladıklarını belirterek "Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini bilmeliyiz" dedi.  Altunbaş, Mustafa Kem

Altunbaş'ın Cumhuriyet bayramı mesajı

 

 AK Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş , Kurban Bayramı'nı uğurlarken Cumhuriyet'in 89'uncu yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutladıklarını belirterek "Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini bilmeliyiz" dedi. 
 
Altunbaş, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin, milletin ve devletin esin kaynağı olduğunu belirterek, "Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına yürekten inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi, Erzurum'a, Sivas'a, Amasya'ya velhasıl kısa bir süre zarfında yurdun dört bir köşesine yayılarak, ülkemizi bölmek ve milletimizi yok etmek isteyenlere karşı topyekûn verilen mücadele sonucunda ülkemiz düşman istila ve işgalinden temizlenerek ilelebet payidar olacak Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.
 
Bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini bilmeliyiz. Elde ettiğimiz tüm kazanımları daha çağdaş, daha müreffeh, insan hak ve özgürlüklerinin alabildiğince yaşandığı bir Türkiye için harcamalıyız. Böylesine önemli günleri, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetimizin korunması ve ilerlemesi yolunda atılan yeni bir adım olarak görmeliyiz. Geleceğe yön verirken, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak bu önemli değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak adına yaşamak ve yaşatmak ortak sorumluluğumuz olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti aradan geçen 89 yıl içinde günbegün daha da güçlenerek, daha da büyüyerek büyük mesafeler kat etmiştir.
 
Bugün ekonomide dünyada 17'nci, Avrupa da ise 6'ncı sıradayız. Hedef, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almaktır. Bizlerin gayreti, aziz milletimizin de desteğiyle bu hedefe ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 89'uncu kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla, minnetle anıyor, tüm hemşerilerime, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler