Altunbaş ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu Yenimahalle esnafını ziyaret ederek sorunları dinlediler.Sorunlara çözüm üretmek için tüm teşkilatla Trabzon’u karış karış gezdiklerini belirten Altunbaş, “Halk

Altunbaş ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu Yenimahalle esnafını ziyaret ederek sorunları dinlediler.

Sorunlara çözüm üretmek için tüm teşkilatla Trabzon’u karış karış gezdiklerini belirten Altunbaş, “Halkın içinden geldik, halkımızla el ele vererek sorunları aşacağız. 80 sene ihmal edilen ilçelerimiz, beldelerimiz ve insanlarımız AK Parti döneminde hizmet görmeye ve hayat standartları yükselmeye başladı.

AK Parti öncesi dönemleri de birlikte yaşadık. Şimdi hamdolsun AK Parti sayesinde hayal dahi edilemeyecek şeyleri yaşıyor. AK Parti'nin koyduğu hedeflere, diğer partilerin, muhalefetin hayalleri dahi yetmiyor. Bu hedeflere nasıl gelindiği noktasında, algılama güçlüğü çekiyorlar. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları ülkeyi, dünyanın ilk on ülkesi arasına sokmaya çalışırken, muhalefet o eski Türkiye'ye yeniden dönmek için basit işlerle, küçük olsun benim olsun zihniyeti ile hareket ediyorlar” dedi.

Partilerin halka mesaj verecekleri en önemli yerin genel kurul olduğunu ifade eden Altunbaş, “Önceden bütçe görüşmeleri merakla beklenirdi, ne söylenecek, neler vaat edilecek diye. Ama AK Parti ile öyle oldu ki, bu ezberi de bozdu. Nasıl bozdu? Çünkü yapmış olduğu bütçenin geleceğini yıllar öncesinden zaten hazırlıyor ve o bütçeyi tutturuyor. Genel anlamda 470 milyar TL. 13 yılın bütçesi oluştu. Gelirimizde yaklaşık 430 milyar TL. Arada 30-35 milyar bir bütçe açığı var. Daha önceki yıllarda bu açıklar 70-80 milyar civarında idi. Bunların hepsi yarıya indirildi. Dışarıdan gelen parayı daha iyi kullandığımız taktirde, gelen turist sayısını artırdığımız taktirde bunu daha alt seviyelere indireceğiz. Bu açığın fazla büyütülecek bir açık olmadığını Maliye Bakanımız Ali Babacan'da dile getirdi. O bakımdan çok iyi yerdeyiz. Nerelerden nerelere gelindi. Bir zamanlar IMF'e el açarken, şimdi borç verecek duruma geldik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel