Altın bilezik hırsızlığına 4 gözaltı

Samsun'da bir bayanın çantasından altın bileziğinin çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 bayandan 2'si tutuklandı.Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. adlı bayanın çantasından altın hasır bi

Altın bilezik hırsızlığına 4 gözaltı

Samsun'da bir bayanın çantasından altın bileziğinin çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 bayandan 2'si tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. adlı bayanın çantasından altın hasır bileziği çaldıkları iddia edilen N.G.(17), M.G.(18), D.Ç.(21) ve H.M.G.(22), polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındılar. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen N.G. ve M.G., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, H.M.G. ve D.Ç. adlı kadınlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Bugün tutuklanan N.G. ve M.G.'nin dün yine bir başka hırsızlık suçundan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildikleri ve nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel