Alkollü sürücü dehşet saçtı

Trafikte tehlike saçan yabancı uyruklu alkollü TIR sürücüsü Çarşamba Emniyet Müdürlüğü trafik polislerince yakalandı.Samsun-Ordu karayolunun, Terme-Çarşamba arasında bir vatandaşın ihbarını değerlendiren trafik polisleri alkollü bir TIR sürücüsünün peşine

Alkollü sürücü dehşet saçtı

Trafikte tehlike saçan yabancı uyruklu alkollü TIR sürücüsü Çarşamba Emniyet Müdürlüğü trafik polislerince yakalandı.

Samsun-Ordu karayolunun, Terme-Çarşamba arasında bir vatandaşın ihbarını değerlendiren trafik polisleri alkollü bir TIR sürücüsünün peşine düştü. Çarşamba Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polislerinin kurdukları barikatta yakalanan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen TIR sürücüsü 227 promil alkollü çıktı.

Trafik polisleri tarafından yakalandıktan sonra bir türlü alkol metreye üflemek istemeyen sürücü ifadesi alınmak üzere Çarşamba Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Zviad T. (44) isimli Gürcistan uyruklu sürücünün ehliyetine el konulurken, “alkollü araç kullanma, dur ikazına uymama ve hatalı şerit değiştirme” suçlarından bin liraya yakın bir para cezası kesildi. Sürücü, TCK’nın 179/3 maddesi olan “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçlaması ile savcılığa sevk edildi.

Sürücüye ait TIR otoparka çekilirken, TIR’ın içinden alkol şişeleri çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel