Alkollü kişi Valilik duvarına işedi!

Rize’de alkol aldıktan sonra evine giderken Valilik binası duvarına işediği için tartıştığı polislerin kendisine tokat attığını öne süren 35 yıllık devlet memuru 54 yaşındaki C.T. şikayetçi oldu.Olay önceki gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Bir k

Alkollü kişi Valilik duvarına işedi!

Rize’de alkol aldıktan sonra evine giderken Valilik binası duvarına işediği için tartıştığı polislerin kendisine tokat attığını öne süren 35 yıllık devlet memuru 54 yaşındaki C.T. şikayetçi oldu.

Olay önceki gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Bir kamu kurumunda memur olarak çalışan C.T., alkol aldıktan sonra yaya olarak evine doğru yola çıktı. Rize Valiliği önünden geçtiği sırada sıkışan T., duvarın dibine işedi. Durumu fark eden Valilik koruma polisleri ile C.T. arasında tartışma çıktı. Koruma polisleri olay yerine ekip çağırdı.

İddiaya göre gelen ekipten bir polis memuru T.’yi tokat atarak yere düşürdü. C.T., daha sonra bölgeden uzaklaştırıldı. Olaydan bir gün sonra Rize Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran T., yetkililere yaşadığı olayı anlatarak kendisine tokat atan polisin bulunmasını istedi.

DELİL BULUNAMADI

Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’ın talimatı ile bir emniyet amiri olayı soruşturması için görevlendirildi. Yapılan inceleme sonucunda tokat iddiasına ispat edecek görüntü veya alınmış bir rapor olmadığı gerekçesiyle inceleme takipsizlikle sonuçlandırıldı.

Emniyet Müdürü Demirtaş, iddialar üzerine soruşturma başlattıklarını ancak tokat olayının bir iddia olarak kaldığını belirterek şunları söyledi:

"Yapılan araştırmalar sonucu tokat atıldığına dair görüntü kaydı veya alınmış bir rapor yok. Dolayısıyla soruşturma takipsizlikle sonuçlandı" dedi.

’10’A YAKIN POLİS ETRAFIMI SARDI’

C.T. ailevi bir sorundan dolayı üzüntülü olduğunu, bunun için de içki içtiğini belirterek şunları anlattı:

"Yatsı namazını kıldıktan sonra meyhanede içki içtim. Eve dönerken Valilik duvarı kenarına bir eylemim oldu. Birisi görmesin diye de yola arkamı döndüm. Sonra nöbetçi polis memurunun bağırarak geldiğini fark ettim. Ben de memur kimliğimi çıkardım ve polise göstererek, ’Bir hata yaptım. Bağışlayın’ dedim. Aramızda bazı konuşmalar da geçti. Sonra 10’a yakın polis etrafımı sardı. Onlardan biri elini omzuma koydu. Aniden yüzüme tokat atınca yere düştüm. O anda ağlamaya başladım. Bunun üzerine beni bıraktılar. 156’yı arayarak durumu anlattım. Ardından hastaneye giderek rapor almak istedim ancak onu da alamadım. Olayı Rize Emniyet Müdürlüğü yetkililerine aktardım. Bu olay üzüntü verici oldu. Benim yaptığım da yanlış ama o tokat atılmamalıydı. Bana tokat atan o polisi Allah’a havale ediyorum."

C.T., yaşadıklarını anlatırken de gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel