Ali Akar Ak Pati'ye yüklendi

Trabzon Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar yayınladığı basın açıklamasında Ak Parti İktidarını Torba Yasa altında Zorba Yasalar çıkarmakla suçladı.Ak Parti İktidarının toplumun her kesimiyle kavga eder hale geldiğini ifade eden Ali Akar, son yıllarda çıka

Ali Akar Ak Pati'ye yüklendi

Trabzon Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar yayınladığı basın açıklamasında Ak Parti İktidarını Torba Yasa altında Zorba Yasalar çıkarmakla suçladı.

Ak Parti İktidarının toplumun her kesimiyle kavga eder hale geldiğini ifade eden Ali Akar, son yıllarda çıkarılan yasaların tümünün adaleti hıkuğu dolayısıyla demoıkrasiyi kitlediğini de iddia etti.

Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar'ın yayınladığı Basın bildirisi şöyle:

AKP iktidarı artık her kesimle kavga eder hale geldi.

Mecliste sürekli kavga,sürekli tartışma.Son yıllarda çıkarılan yasaların tümü adaleti,hukuğu yani demokrasiyi katletmektedir.

Gözü dönmüş rantçılar şehirleri,ormanları,parkları,yaylaları,fabrikaları yani milletin mal varlıklarını talan edecekler.Sende karşı çıkacaksın hemi.

Führerler bir arada.Kim AKP nin aldığı karara karşı çıktı.Mahkemeye verdi.Mahkemede AKP yi haksız buldu.Ne demek kardeşim biz %50 liyiz ,her şeyi yaparız.Hava da atarlar.Var mı bize yan bakan.Allah’a şükür hukukun tecellisini sağlayan vicdanlı hakim ve savcılar azda olsa var.

Gezi parkında alışveriş merkezi yapılmasına , ağaçların sökülmesine Mimarlar odası karşı çıktı. Mahkemeye baş vurdu. Mahkemede haklı bularak yürütmeyi durdurma kararı aldı.Tayyip ortalığı yaktı, yıktı.Yapacağımda yapacağım, sen kim oluyorsun.3 ,5 çapulcu sen kim oluyorsun da hak arıyorsun.Eğer bu mimarlar odası haklı olmasa idi ağaçları diker miydiniz.Yeniden park haline orayı getirir miydiniz. Duyarlılıklarından dolayı meslektaşlarıma teşekkür ederim.Parkı rantçılardan kurtardılar.

Ülkenin geldiği noktaya bakın.Demokrasinin gereği olan sivil toplum örgütlerini ,hükümetin yanlışlarını söyledikleri için teker teker katlediyorlar.Mimarlar odası aldığımız kararlara sen mi karşı çıkarsın?Aldım yetkilerini bağladım seni Çevre ve Şehircilik Bakanlığına.

Ey sesi çıkmayan sivil toplum örgütleri.Yarında size sıra gelir.Doktorlar,eczacılar odası siz mi ses çıkardınız ,bağlarım sizi Sağlık Bakanlığına.

Gazeteciler,televizyoncular muhalefet edersiniz he mi.Atarım sizi zindanlara.

Sendikalar mı ses çıkarttı?Bağlarım sizi Sosyal Güvenlik Bakanlığına,

Esnaf Odaları mı ses çıkarttı?Bağlayın Ticaret Bakanlığına,

Barolar mı ses çıkarttı?Bağlayın Adalet Bakanlığına,bir çırpıda hepsinden kurtarın.

Eline sopa,balta,satır aldı,delici,ateşleyici her türlü öldürücü yaralayıcı silah aldı , millete saldırdı bu yandaştır alın Emniyetin himayesine,ödüllendirip yarın polis olurlarsa şaşmayın.

Bu kadar Führer bir araya nasıl geldi?90 yıllık demokrasi kazanımları yavaş yavaş yok ediliyor.Bu rejim sayesinde buralara geldiniz.Geçmiş iktidarlarda sizin gibi davransaydı siz bu makamları hayal bile edemezdiniz.

Demokratım diyen Akp deki seçmenlere sesleniyorum.Partinize dönün.Hukuğu,adaleti yeniden tesis edelim.

Torba yasa adı altında zorba yasaları çıkaran anlayıştan bu ülkeyi kurtaralım. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel