'Akyazı'yla her şey güzel olacak'

 Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını söyledi.     Gümrükçüoğlu, ''Mahalle Buluşmaları'' kapsamında, Gürbulak Belediye Başkanı Kemal Çoban, AK Parti Merkez İlç

'Akyazı'yla her şey  güzel olacak'

 

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını söyledi.

     Gümrükçüoğlu, ''Mahalle Buluşmaları'' kapsamında, Gürbulak Belediye Başkanı Kemal Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla Yeşilova Mahallesi'ni ziyaret ederek mahallelilerle sohbet etti.

     Gümrükçüoğlu, Yeşilova Mahallesi'nin Trabzon'un en yeni mahallelerinde biri olduğunu belirterek, 2011 yılında altyapı ve asfaltlama çalışmalarından en çok payı Yeşilova'nın aldığını ifade etti.

     Gümrükçüoğlu, 4 belde ve 26 köyden yaklaşık 50 bin nüfusa hizmet eden Karakaya grup içme suyu ile ilgili iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Gümrükçüoğlu, ''Yeşilova Mahallemiz de bu sudan yararlanıyor. Mahallemizin alt kesimlerinde yaşayan vatandaşlarımızın su sorunlarının çözümü için yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda yeni boru hattı döşeyerek su sorununu çözüme kavuşturduk'' dedi.

     Gümrükçüoğlu, Yeşilova Mahallesi'nde 5 bin 990 ton asfalt yol, bin 716 metreküp beton yol yapıldığını da söyledi.

     Yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını dile getiren Gümrükçüoğlu, Ayasofya, Zağnos, Tabakhane, Çömlekçi, Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projeleri ile Ortahisar Kentsel Yenileme Projeleri'nin tamamlanması, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yolu, Akyazı Spor Kompleksi projelerinin tamamlanması ile Trabzon'un panoramasının değişeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler