Akyazı'ya katılım neden az oldu?

Trabzon’un yıllardır beklediği Akyazı projesinin temel atma töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı. Açılışa damga vuran ve en çok konuşulan olay ise organizasyona katılımın az olması oldu.Başbakan Erdoğan’ın ziyareti ve Akyazı temel a

Akyazı'ya katılım neden az oldu?

Trabzon’un yıllardır beklediği Akyazı projesinin temel atma töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı. Açılışa damga vuran ve en çok konuşulan olay ise organizasyona katılımın az olması oldu.

Başbakan Erdoğan’ın ziyareti ve Akyazı temel atma törenine vatandaşların katılımının az olması ve Akyazı’da yapılan organizasyonda ki bazı eksiklikler özellikle AK Parti il teşkilatında morallerin bozulmasına yol açtı.  Organizasyondan huzursuz olan AK Parti İl Teşkilatının önemli isimleri kendilerinin organizasyona karışmadıklarını ve eksikliğin organizasyonu yapan Valilik’te olduğunu belirtti.

Yine Ak Partililere göre Akyazı’daki törene Trabzon’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının ve amatör futbol kulüplerinin de beklenen katılımı göstermemesi organizasyonun sönük geçmesinin nedenlerinden biri oldu.

Başbakan Erdoğan organizasyonun kötü ve katılımın az olması ile ilgili olarak çok fazla bir şey söylememesine rağmen durumdan hiç hoşnut olmadığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler