Akyazı'da değişen bir şey yok

Akyazı’da 7 yıldan beri yapılması planlanan ancak bir türlü inşaatına başlanılamayan Akyazı projesinde ihaleyi kazanan yüklenici firma ile gereken protokoller yapılarak imzalar atılmıştı ve çalışmaların başlaması bekleniyordu.Ancak geçen iki haftalık süre

Akyazı'da değişen bir şey yok

Akyazı’da 7 yıldan beri yapılması planlanan ancak bir türlü inşaatına başlanılamayan Akyazı projesinde ihaleyi kazanan yüklenici firma ile gereken protokoller yapılarak imzalar atılmıştı ve çalışmaların başlaması bekleniyordu.

Ancak geçen iki haftalık sürede bütün Trabzon'un özellikle de Trabzonspor taraftarının büyük bir merakla beklediği Akyazı Projesi'nde herhangi bir çalışma başlamadığı gözlendi.

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük projelerinden biri olacak olan Akyazı Projesin'de Yüklenici firmanın çalışmalara ne zaman başlayacağı merak konusu.

 

dsc_0007.20130716173624.jpg

dsc_0005.20130716173610.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler