Akyazı Trabzon'un yüz akı olacak

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi İnşaatı için 14 Şubat’ta ihaleye çıkılacağını söyledi. Akyazı dolgu alanında incelemelerde bulunan Altunbaş projenin inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin 14 Şubat 2013 tar

Akyazı Trabzon'un yüz akı olacak

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi İnşaatı için 14 Şubat’ta ihaleye çıkılacağını söyledi. 

Akyazı dolgu alanında incelemelerde bulunan Altunbaş projenin inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin 14 Şubat 2013 tarihinde yapılacağını kaydederek, “Ön yeterlilik değerlendirilmesinin yapılması, kısa listeye giren firmaların tespitinin ise Şubat ayının 3. Haftasına kadar yapılması hedeflenmektedir.
 
Ön yeterlilik değerlendirilmesine ilişkin istekliler tarafından herhangi bir itiraz bulunmaması durumunda yeterlilik alan ve kısa listeye giren isteklilerin davet edilerek ihalenin teklif alma oturumu Mart ayının son haftası ile Nisan ayının ilk haftasında yapılması planlanmaktadır” dedi.
 
“AK Parti iktidarı döneminde Trabzon özelinde hangi proje söz verilmiş ise yerine getirildi” diyen Altunbaş “Akyazı Projesi de bunlardan biri. Fakat zaman zaman muhalefet temsilcileri ortaya çok farklı söylemlerle birlikte farklı ifadeler kullanarak doğru söylemlerde bulunmadılar.
 
Aslında burada muhalefetinden sivil toplum örgütüne kadar herkes yapıca anlamda daha olumlu sözler söylemeliydiler. Gelinen noktada bu proje Trabzon için çok ama çok önemli bir projedir. Bunu sırf eleştiri olsun diye eleştirmek yanlıştır.
 
Bu projenin bu aşamaya kadar gelene kadar emeği geçen herkese teşekkürü Trabzonlular adına borç biliriz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ön yeterlilik ihalesinin yapılmasından sonra işler biraz daha hızlanacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler