Akyazı stadına inceleme!

Trabzon Meslek Odaları başkanları Akyazı’da incelemede bulundu.Türk Mühendisler ve Mimarlar Briliği'ne mensup 14 oda Akyazı'da yer altı ve yer üstü çalışamları ile ilgili bilgi aldılar.Bugün saat 11.00’de Akyazı stadının yapıldığı alana giden heyet yürütü

Akyazı stadına inceleme!

Trabzon Meslek Odaları başkanları Akyazı’da incelemede bulundu.

Türk Mühendisler ve Mimarlar Briliği'ne mensup 14 oda Akyazı'da yer altı ve yer üstü çalışamları ile ilgili bilgi aldılar.

Bugün saat 11.00’de Akyazı stadının yapıldığı alana giden heyet yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Hem yerbilimciler adına hem de üst yapı ile ilgili yüklenici firma mühendislerinden bilgi aldılar. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Mühendisler Odası Başkanı Mustafa Yaylalı:

"Bugün Türk Mühendisler ve Mimarlar Birliği olarak 14 odamız ile birlikte Akyazı'da yerinde inceleme yaptık. Hem yer bilimciler adına hem de üst yapı adına tüm arkadaşlarımız soracakları soruların cevaplarını aldılar. Orada proje üzerinde incelemler yapıldı. Projeyle ilgili bazı önerilerimiz oldu. Onalr paylaşıldı. Onalra karar verildi. Tüm raporlar elimize ulaştıktan sonra tüm odalar tekrar bir araya gelip bir açıklama yapacağız." şeklinde açıklmada bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel