Akyazı stadı için büyük gün

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ) arasında imzalanan protokol sonucunda Trabzon'un batı çıkışındaki Akyazı mevkisinde gerçekleştirilen deniz dolgusu üzerine inşa edilecek olan 40 bin kişilik stadyum ve spor

Akyazı stadı  için büyük gün

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ) arasında imzalanan protokol sonucunda Trabzon'un batı çıkışındaki Akyazı mevkisinde gerçekleştirilen deniz dolgusu üzerine inşa edilecek olan 40 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi inşaatı için bir süre önce ön yeterlilik ihalesi yapılmıştı. 
 
Ön yeterlilik ihalesinin yeniden yapılması içim yapılan itirazın ardından Kamu İhale Kurumu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda TOKİ internet sitesinden ihalenin 2. oturumununun 2 Mayıs'ta saat 15.30'da yapılacağı açıklanmıştı.
 
TOKİ'nin 900 bin metrekarelik dolgu sahasında yapacağı projede 40 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 doğal çim antrenman sahası, 5 sentetik çim antrenman saha, 4 tenis kortu, 2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası ve açık otopark yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler