Akyazı projesinde son durum!

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş bugün (Cuma) AK Parti Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı.AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın basın açıklamasında İl Başkanı Adnan Günnar bulunmazken, Merkez ilçe başkanı Yılmaz Bü

Akyazı projesinde son durum!

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş bugün (Cuma) AK Parti Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın basın açıklamasında İl Başkanı Adnan Günnar bulunmazken, Merkez ilçe başkanı Yılmaz Büyükaydın ve yöneticilerin bir kısmı hazır bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş basın toplantısında gündemde olan Akyazı Projesini de ele aldı. Göktaş Trabzon’un dünya şehri olması yolunda ilerlediğini belirtirken, “Akyazı projesinin ihalesi yapıldı. Onaylanmasını bekliyoruz. Yılbaşına kadar Akyazı projesine start vereceğiz. 300 dönümlük bir dolgu yapıldığında ise stadın ihalesi de yapılacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel