Akyazı ne zaman start alıyor?

Trabzon’u ve Trabzonspor’u yakından ilgilendiren Akyazı Projesi ile ilgili olarak Trabzon Liman Müdür’ü Muzaffer Ermiş haber61 e önemli açıklamalar yaptıAkyazı dolgu ihalesini Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ın firması kazanırken Albayrak şirketler

Akyazı ne zaman start alıyor?

Trabzon’u ve Trabzonspor’u yakından ilgilendiren Akyazı Projesi ile ilgili olarak Trabzon Liman Müdür’ü Muzaffer Ermiş haber61 e önemli açıklamalar yaptı

Akyazı dolgu ihalesini Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ın firması kazanırken Albayrak şirketler gurubuna ait liman işletme müdürü ve Trabzonspor yönetim kurulu eski üyesi Muzaffer Ermiş dolgu işleminin 23 şubat tarihine kadar başlayacağını müjdeledi Ermiş haber61 e Akyazı dolgusu ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı.

Orayı dolduracağımız taş için Ocakla ilgili ruhsat çalışması sürüyor. Bunun la ilgili bugün bize bir yazı geldi. Gelen yazı gerekli makamlara ulaştırıldı. Ocak ruhsatı alımı ,dolgu işlemiyle ilgili olarak ilk aşamada hızlı bir başlangıç olacak . Dolgu işlemi muhtemelen Belediye Başkanımızın da  belirttiği gibi en geç 23 Şubat tarihte başlar. Çünkü ne kadar bürokrasi ile hızlandırırsanız hızlandırın, bazı şeylerin yürümesi zaman alır. Ocaktan malzeme almanız için ne yapmanız lazım? Patlayıcı kullanmanız lazım.

Patlayıcıyı kullanmak içinde ruhsatınızın olması gerekiyor. Bu ruhsatla ilgili süreç devam ediyor. Ruhsat tamamlandığında süratli bir şekilde dolguya başlanacak. Akyazı’daki dolgu da öncelik  stadın yerinin doldurma aşaması başlayacak.İlk etapta stadın yapılacağı alanı dolduracağız.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel