Akyazı dolgu yapılınca başladı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Akyazı stadının temel atma töreninde Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.Atalay ''Aslında Akyazı bu dolgu alanı yapılınca hayata geçti. Çünkü dolgu olur mu olmaz mı diye çok tartışılıyordu. Hayali proje olmadı

Akyazı dolgu yapılınca başladı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Akyazı stadının temel atma töreninde Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Atalay ''Aslında Akyazı bu dolgu alanı yapılınca hayata geçti. Çünkü dolgu olur mu olmaz mı diye çok tartışılıyordu. Hayali proje olmadığı dolgu yapılınca ortaya çıktı. Burada 800 dönüm muhteşem bir arazi kazanıldı. 100 dönüm stat için yeterliydi ama 800 dönüm olunca Trabzon’un sporla ilgili bütün geleceği teminat altına alınmış oldu. Emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım. İnşallah en kısa zamanda da stadyum biter. Hem Trabzon’un bundan sonra yapacağı organizasyonlarda hem Avrupa futbol şampiyonası dünya kupası ev sahipliklerinde de Trabzon vazgeçilmez bir ayak olarak dünya futbolunda yerini alır’’dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler