Aksoy’dan TTB’ye ziyaret

AKP’den Trabzon Merkez Ortahisar Belediye Başkan adaylığını açıklayan Fahrettin Aksoy Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile görüş alış verişinde bulundu.Aksoy başkan olması halinde aday adayı olan tüm arkadaşları da kuc

Aksoy’dan TTB’ye ziyaret

AKP’den Trabzon Merkez Ortahisar Belediye Başkan adaylığını açıklayan Fahrettin Aksoy Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Mehmet Cirav ile görüş alış verişinde bulundu.

Aksoy başkan olması halinde aday adayı olan tüm arkadaşları da kucaklayacağını belirterek “Hayırlısı ne ise ona nasip olsun” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Merkez Ortahisar Belediye Başkan adaylığını açıklayan Fahrettin Aksoy büyükşehirlerin koordine edilebilip mevcut yatırımların devam edebilmesi için işlerin çok sıkı bir şekilde takip edilmesi gerektiğini belirterek “Bu işler nasip işi. Hayırlısı ne ise ona nasip olur inşallah. Şayet bana nasip olurda kazanırsam aday adayı tüm arkadaşlarımı kucaklarım. Arkadaşlarımın hepsi bizim için birer değerdir” dedi.

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav da Aksoy’un gerekli bilgi birikim ve tecrübeye sahip,  bu işin üstesinden gelebilecek yetenekte olduğunu belirterek bu zorlu yolda kendisine başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel