AKSA için önerge verdi

 CHP Trabzon Milletvekli M. Volkan Canalioğlu, Trabzon’un merkez ve köylerinde 2013 yılının ilk günlerinde başlayan uzun süreli elektrik kesintileri nedeniyle yüzlerce vatandaşın mağdur olduğunu belirterek, AKSA hakkında soru önergesi verdi. Canalioğlu, B

AKSA için önerge verdi

 

CHP Trabzon Milletvekli M. Volkan Canalioğlu, Trabzon’un merkez ve köylerinde 2013 yılının ilk günlerinde başlayan uzun süreli elektrik kesintileri nedeniyle yüzlerce vatandaşın mağdur olduğunu belirterek, AKSA hakkında soru önergesi verdi. Canalioğlu, Bakan Taner Yıldız’a, “Bakanlığınız bir yaptırım uygulayacak mı?” sorusunu yöneltti.
 
SON aylarda sadece Türkiye değil bölge ve Trabzon gündemini de meşgul eden konuların başında gelen elektrikte yaşanan sorunlar ve ilgili firma AKSA’ya yönelik tepkilere bir yenisi daha eklendi. CHP Trabzon Milletvekili M.Volkan Canalioğlu, Trabzon’un merkez ve ilçe köylerinde 2013 yılının ilk günlerinde başlayan uzun süreli elektrik kesintileri nedeniyle yüzlerce vatandaşın mağdur olduğunu ifade ederek, ilgili haberlerin yazılı ve görsel basında sıkça yer aldığına dikkat çekti. 
 
İlgili şirketin; arızanın giderilmesi yönünde talepte bulunan vatandaşlara, ‘Yeterli personelimiz yok’ cevabını verdiğini hatırlatan Canalioğlu, konuya ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a bir soru önergesi verdiğini belirtti. Canalioğlu söz konusu önergede, Yıldız’a, “Bu elektrik kesintilerinin nedenleri nelerdir, ilgili şirketin “yeterli personelimiz yok” açıklaması sizce etik midir, ve ilgili şirketin yeterli personel istihdam etmemesinin sonuçlarının vatandaşa fatura edilmesi karşısında bakanlığınız ne yapacaktır? sorularını yöneltti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel