Aksa Elektrik sağlık sektörünüde vurdu

Trabzon’un bazı semtlerinde yaşanan elektrik kesintileri sağlık sektörünü de olumsuz etkilemeye başladı. Trabzon’da iki gündür süren kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken Trabzon’da bazı mahalle ve köylere iki gün elektrik verilemesi sağlık sektörünü de ol

Aksa Elektrik  sağlık sektörünüde vurdu

Trabzon’un bazı semtlerinde yaşanan elektrik kesintileri sağlık sektörünü de olumsuz etkilemeye başladı. Trabzon’da iki gündür süren kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken Trabzon’da bazı mahalle ve köylere iki gün elektrik verilemesi sağlık sektörünü de olumsuz etkilemeye başladı. Trabzon’un Soğuksu ve Kisarna ‘nın yanı sıra Uğurlu köyünde elektrik verilememesi nedeniyle hem doktorar hemde hastalar zor durumda kaldı.

3 Beldeye Soğuksu mahallesinde bulunan  aile hekimliği sağlık hizmeti verirken burada elektrik olmaması da özellikle hasta bebekler için büyük tehlike yaşanmaya başladı.  İnternetin  kesik olduğu kaloriferlerin yanmadığı aile hekimliğinde  doktorlar ilkel şartlarda çalışırken özellikle buzdolapların da belli derecelerde saklanması gereken ilaçlarında korunması sıkıntı yaşanıyor. İnternetlerinde elektrik nedeniyle kesik olmasının ardından hastalar randevu alamazken  doktorlarda iletişim sıkıntısı nedeniyle yeteri hizmeti veremiyor.

AKSA yetkilileri elektriklerin ne zaman verileceği konusunda açıklama yapmazken, elektriklerin verilmediği beldelerde hasta çocuklarda zor durumda kalmaya başladı

Aksa Elektrik aızanın ne zaman giderileceği konusunda hiç bir açıklama yapmaması ise kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel