“AKP’nin akili, Trabzon’dan defol”

 Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu üyeleri bugün Trabzon’daki toplantılarına protesto gösterileri altında başladı.  Valilik ziyareti sonrasında yoğun güvenlik önlemleri altında toplantının yapılacağı Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki Novotel’e geçen komis

“AKP’nin akili, Trabzon’dan defol”

 

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu üyeleri bugün Trabzon’daki toplantılarına protesto gösterileri altında başladı. 
 
Valilik ziyareti sonrasında yoğun güvenlik önlemleri altında toplantının yapılacağı Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki Novotel’e geçen komisyon üyeleri otele gelişlerinde Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grubun protestosu ile karşılaştı.
 
Novotel yanındaki Cevahir Outlet’in otopark alanında tutulan ve otele yaklaştırılmayan grup ile otel arasında jandarma ve polis ekipleri etten duvar örerken, protestocu grup ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk resimleri ile slogan attılar. Megafonla seslerini oteldeki komisyon üyelerine duyurmaya çalışan grup “Yüreğiniz varsa halk burada gelin burada konuşalım”, “AKP’nin akili, Trabzon’dan defol”, “Türk-Kürt kardeştir, akiller kalleştir” şeklinde slogan attılar.
 
Otel çevresinde jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, oteldeki toplantıya ismi önceden bildirilmeyen kimse alınmıyor. Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez başkanlığındaki heyet burada sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, bürokratlar ve işadamları ile birlikte süreci konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler