Akpartili Cora ve Köseoğlu’ndan ilk mesaj

AK Parti Trabzon 6. sıra adayı olan ve meclise gidemeyen avukat Salih Cora, seçim sonrası ilk mesajı bu oldu;Seçim boyunca tek başına iktidar doğru karar istikrar dedik.Muhalefet ise koalisyon istedi.Biz sözümüzün arkasında duruyoruz. Hükümet kurma görevi

Akpartili Cora ve Köseoğlu’ndan ilk mesaj

AK Parti Trabzon 6. sıra adayı olan ve meclise gidemeyen avukat Salih Cora, seçim sonrası ilk mesajı bu oldu;

Seçim boyunca tek başına iktidar doğru karar istikrar dedik.Muhalefet ise koalisyon istedi.Biz sözümüzün arkasında duruyoruz. Hükümet kurma görevi bize verildiğinde tek başımıza güvenoyu isteriz. Güvenoyu verilmezse diğer partiler (CHP -MHP-HDP) bir araya gelerek hükümet kurarlar. Bir araya gelemezse geçici hükümet ile erken seçime gideriz. Bakalım milletimiz o zaman ne der?

AK Parti Trabzon 3. sıra adayı Ayşe Sula Köseoğlu aynı zamanda partiler içinde tek gösterilen kadın aday. 4 vekil çıkaran AK Parti Trabzon’da kadın vekil olarak başkente gönderebilecek. Ayşe Sula Köseoğlu’nun ilk mesajı ise şu oldu;

Trabzon seçim sonuçları bir kere daha göstermiştir ki; Trabzon Türkiye'nin çimentosudur, Trabzon istikrar ve huzurun teminatıdır. Trabzon, sağduyudan ve hizmetten yanadır.. Halkımız; çalışmaya, emeğe ve gayrete sahip çıkmıştır.. Yüreğimizi ortaya koyarak yaptığımız seçim çalışmasına ve bizlere çok büyük bir destekle güç verdiği için tüm Trabzonlu hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürü bir borç biliriz.. Verdiğiniz emaneti, verdiğiniz vekaleti Trabzon, Türkiye ve insanlarımız menfaatine kullanacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın..

Halkımızın AK Parti’ye Türkiye genelinde vermiş olduğu %41’lik destek ile AK Parti 10. seçiminden de başarı ve 1.likle çıkmıştır. Milletvekili dağılımı sonucu ortaya çıkan tablo herkesin kendi muhasebesini yapacağı hayırlı sonuçlar ortaya çıkmasına vesile olacaktır inşallah.. Bize yakışan halkımızın sandığa yansıyan iradesine saygı duymak, halkımızın 13 yıldır bize duyduğumu güvene layık olmak için daha fazla gayret göstermektir. Seçim sonuçları bir kere daha göstermiştir ki; Huzur ve istikrarın, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatı AK Parti’dir.. Seçim sonuçlarının bir kere daha ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz. Biz Türkiye'nin geleceği için umutla ve gayretle daha çok çalışacağız..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel