AKP İlçe Başkanı Vakfıkebir'de

Ak Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Aydın'ı ziyaret etti.Ziyarete, Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Havva Kahveci, Gençlik Kol

AKP İlçe Başkanı Vakfıkebir'de

Ak Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Aydın'ı ziyaret etti.

Ziyarete, Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Havva Kahveci, Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Nedim Alp katıldı. Ziyaret sırasında Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Aydın'a hayırlı olsun dilekleri iletildi.
 
Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Aydın da Ak Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatının destekleriyle sürdürülen çalışmalar sonucu bir bölge hastanesi konumunda olan Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin modern ve son teknoloji ürünü cihazlarla donatıldığını, iktidar desteğini arkalarında görmenin tüm hastane personeli arasında performansı artırdığını ifade etti.
 
Hastane, Vakfıkebir'in yanısıra, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Eynesil ve Görele' den her gün gelen binlerce hastaya hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel