AKP bayramlaşmasında CHP'ye tepki

 AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreni Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “BU SALON BÜTÜN SEÇİMLERE HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERDİ” AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu Eski bak

AKP bayramlaşmasında CHP'ye tepki

 

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreni Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 
“BU SALON BÜTÜN SEÇİMLERE HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERDİ”
 
AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu Eski bakanlardan Osman Pepe’nin yanısıra AK Parti saflarına katılan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Şeref Malkoç ve çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma töreninde AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, konuşmasına teşkilat mensupları ve Tüm Trabzonluların bayramını kutlayarak başladı. Türkiye kanatlanıp uçarak dünyanın en büyük 16. ekonomisinden biri haline geldiğini ifade eden Günnar “Birkaç yıl öncesine kadar biz hedef 2023 derken milletimizin bize verdiği coşkulu büyük destekle şimdi hedefimizi 2071 olarak koyduk. İnşallah bu anlayış, bu dava 2071’den sonra da devam edecek, dünya durduğu sürece sağduyulu anlayış inşallah daima hakim olacaktır. Bizler halkımızın ve mazlumların sesi olarak bu sağduyulu anlayışla dünyada mazlumların da sesi olduk. Yanı başımızda ve uzak coğrafyadakilerin hakkını savunan bir dünya lideri ile birlikte onu destekleyen teşkilatlar ve hemen arkasından gelen büyük bir destekle sürekli, oy vererek iktidara kalmasını sağlayan halkımızla dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte artık dünyanın en önemli siyasi partilerinden birisi haline geldik Hamdolsun 10 yıldır iktidardayız ama bizler yeniden iktidara gelecekmiş gibi şimdiden kolları sıvamış çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var arkasından cumhurbaşkanlığı, arkasından genel seçimler başka seçimler, başka seçimler gelecek. Biz dinamik AK Parti kadroları olarak bütün seçimlere hazır olduğumuzu bugün burada bir daha gösterdik” dedi.
 
“BAYRAMLARI DA BİZ KUTLARIZ, CUMHURİYETE DE SAHİP BİZ ÇIKARI”
 
Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz isteriz ki Türkiye’nin menfaatlerine çalışan, Türkiye’nin menfaatlerini dile getiren, olur ya biz de insanız yönetirken eksiğimiz olur, eksiklerimizi samimiyetle dile getiren bir muhalefet bir ana muhalefet olsun. Ama hala daha eyyam anlayışı ile istemezük anlayışı ile siyaset yapan bir ana muhalefetle baş başayız. Türkiye genelinde Cumhuriyet bayramını bile ötekileştiren anlayışla birlikte hareket eden bir CHP var. Hakkıdır Hakka tapan milletimin İstiklal diyen anlayıştan gelen bizler Cumhuriyetin de bayrağın da sahibiyiz. Bayramları da biz kutlarız, Cumhuriyete de sahip biz çıkarız. Milletin istediğinin gerçekleştiği bu cumhuriyet anlayışında cumhurun sesi olmayı başarabilmiş tek partiyiz. Halen daha sandıklardan çıkmayı akıl bile edemeyen zihniyet bugün kalkmış aynı anlayışı terennüm ettiriyor. CHP Türkiye genelinde böyle davranmanın dışında Trabzon’da da aynı şekilde eski oyunlarına devam etmektedir. Bu şehirde belediye başkanlığı yapmış ve milletvekili olma noktasına kadar gelmiş sayın Canalioğlu bile CHP il teşkilatları ile birlikte hareket ederek Trabzon’un büyükşehir olmasının önünü tıkamak adına, güya aklı sıra evet haddini de aşarak referandum yetkisi olmadığı halde hayal ve sanal sandıklarla bir sandığa çekinmeden utanmadan CHP’lilerin eline 10-15 tane oy pusulası sıkıştırarak çay ocağında gezen noterleri gerekçe gösterip, beldelerimizin kapatılıp kapatılmaması ile ilgili güya referandum yapmaya çalışıyor. Kıymetli CHP’li kardeşlerimize buradan sesleniyorum; Lütfen durumunuzu beldelerinizi ve ilimizin durumunu sandıklardan çıkan CHP oylarıyla kıyaslayın. Vatandaşımız size ne cevap veriyor bunu iyice anlayın ve görün. Açıklamalarımızda da beyan ettik. Hayal sözlerle hayallerle peynir gemileri yürümez diye halkımızın güzel sözleri var.
 
“CESARETİNİZ VARSA ‘HER TÜRLÜ YENİLİĞE KARŞIYIZ DEYİN”
 
Trabzon CHP’li anlayışla birlikte ne yazık ki büyükşehir olma fırsatını kaçırmıştır. Şimdi yeniden sayın başbakanımız Trabzon halkının istediği doğrultusunda ‘Trabzon da büyükşehir kapsamındaki iller arasında olacaktır’ demiştir. Ve Trabzon’u da büyükşehir kapsamındaki iller arasına sokmaya çalışıyoruz. Bu kadar büyük bir hadisede marka kent olma yolundaki büyük bir hamlede yanımızda CHP’lileri yanımızda değil karşımızda görüyoruz. Cesaretiniz varsa sıkılmadan açıkça biz ‘her türlü yeniliğe, gelişmeye her türlü inkişafa eskiden olduğu gibi şimdi de karşıyız’ deyin de görelim boyunuzu. ‘Biz büyükşehire karşı değiliz’ demekle olmuyor. Halkımız yanıltılmaya çalışılıyor. Bizim de yaptığımız incelemeler var. Herkes büyükşehiri istiyor. İnşallah büyükşehirle birlikte olacağız. Beldelerimizin kapanacağı gibi bir propaganda yapılıyor. Hizmet kalitesinin yükseleceği bir alanda
 
beldelerin kapanması değil inkişafıdır önemli olan. Beldelerde büyükşehir belediyemizin de ilçe belediyelerimizin de birimleri devam edecektir. İnşallah büyükşehir hamlesini AK Partililer olarak sonuna kadar gerçekleştirmek için gayret edip sonuçlandıracağız.
 
HAS PARTİLİLERE HOŞGELDİN
 
Biz AK Parti olarak sizin aracılığınızla milletin sesi olduğumuzu hissettirdik. Yine milletimizin sesi olduğunu hissettirecek olan bu teşkilat mensuplarının gayretli çalışmaları ile birlikte artık Türkiye’de bizim de kıymet verdiğimiz, kendimizden ayrı düşünmediğimiz HAS Parti teşkilatları ve genel başkanları ile AK Parti’ye katılıyorlar. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Aramızda Trabzon’da uzun süredir milletvekilliği yapan Trabzon’a şerefli hizmetleri ile birlikte adını yazdırmış, HAS Parti’nin genel başkan yardımcılığını yaptıktan sonra, ‘Ben de AK Parti’nin neferiyim ve AK Partiliyim’ diyerek büyük bir onur ve mutlulukla aramıza katılan milletvekilimiz sayın Şeref Malkoç var. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Hep beraber HAS adamlar olarak AK teşkilatlarda yeniden birlik ve bütünlük içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. DP’li kardeşlerimizden de partimize katılımlar var. Demokrat Parti’nin klasik eski lider anlayışlarına aykırı davranan çok kıymetli hemşehrimiz ve genel başkan yardımcımız olan sayın Süleyman Soylu da bizim aramızda. Biz Süleyman Soylu aracılığı ile tüm Demokrat Parti’lilere de hoş geldiniz diyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşehrimiz ve AK Parti’nin kuruluşundan beri büyük hizmetlere imza atmış milletvekilimiz ve eski bakanımız Osman Pepe de aramızda.
 
İl Başkanı Günnar’ın ardından Belediye başkan vekili Seyfullah Kınalı AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu Eski bakanlardan Osman Pepe birer konuşma yaptı. Ardından partililer birbirleriyle bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel