Akçaabat'ta turnuva başladı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Turnuvası, Akçaabat'ta başladı. Fatih Spor Salonunda başlayan ve 2 gün sürecek olan turnuvada, ''küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler'' kategorilerinde toplam 130 sporcu yarışac

Akçaabat'ta turnuva başladı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Turnuvası, Akçaabat'ta başladı. 

Fatih Spor Salonunda başlayan ve 2 gün sürecek olan turnuvada, ''küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler'' kategorilerinde toplam 130 sporcu yarışacak. 

Masa tenisi il temsilcisi Gürhan Zengin, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvanın gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, ''Masa tenisini ve spor yapmayı gençlerimize sevdirme amacındayız. Ayrıca burada gelecekte masa tenisinde başarılı olacak gençlerimizi de keşfetme imkanı buluyoruz'' dedi.    

Zengin, turnuvada dereceye girecek sporcuların ödüllendirileceğini kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler