Akçaabat'ta silahlı kavga 2 yaralı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde dün meydana gelen olayda bir kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre; İlçenin Yaylacık Mahallesinde komşular arasında çıkan arbede de silah konuştu. Edinilen bilgiye göre; U.C, komşuları H.K ve S.

Akçaabat'ta silahlı kavga 2 yaralı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde dün meydana gelen olayda bir kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre; İlçenin Yaylacık Mahallesinde komşular arasında çıkan arbede de silah konuştu. Edinilen bilgiye göre; U.C, komşuları H.K ve S.K tarafından darp edildiği ve bu duruma sinirlenip eve giderek ruhsatlı av tüfeğini alarak H.K ile S.K’ya ateş etti.

OLAYDA 2 YARALI

U.C’nin tüfeğinden çıkan mermiler iddiaya göre; H.K’yı hafif şekilde yaralarken S.K’yı ağır yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan sağlık kontrollerinde H.K’nın sağlık durumunun iyi olduğu fakat S.K’nın hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

BENİ DARP EDİYORLARDI

Tüfeği ateşleyen U.C. ise gözaltına alınarak Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde getirildi. Buradaki ifadesinde U.C, “ Şüpheliler beni darp ediyordu. Bende kendimi savundum. ”diyerek şahıslardan şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayda kullanılan 1 adet av tüfeği ile 1 adet bıçağın muhafaza altına alındığı öğrenilirken olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel