Akçaabat’ta oto galericiler ayaklandı

Trabzon’un en büyük ilçelerinden olan Akçaabat’ta sorun yaşayan otogalerici esnafı tek çatı altında birleşme kararı aldılar. Akçaabat Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adıyla birleşen galericiler ilk etapta başkan olarak Necati İsak’ı belirled

Akçaabat’ta oto galericiler ayaklandı

Trabzon’un en büyük ilçelerinden olan Akçaabat’ta sorun yaşayan otogalerici esnafı tek çatı altında birleşme kararı aldılar. Akçaabat Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adıyla birleşen galericiler ilk etapta başkan olarak Necati İsak’ı belirlediler. İlk toplantılarını da gerçekleştirdiler. 25 yıldır oto galerici olan Dernek Başkanı Necati İsak, “Galericilerin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. Artık çaresiz kalmak istemiyoruz. Kapıların yüzümüze kapanmasına müsaade etmeyeceğiz. En önemli ve ilk projemiz bu noktada oto galericileri sitesi kurulması için girişimlerimizi başlatıyoruz.  Bu konuda temaslarımıza başlayacağız” dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Akçaabat Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcılığına Engin Karcı, Derneğin Saymanı Yakup Kirali, Derneğin Sekreteri Ahmet Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Seis olarak belilendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel