Akçaabat'ta ödemelerde kolaylık!

Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, yapılan anlaşma sonucu belediye su abonelerinin 3 bankaya su faturaları için otomatik ödeme talimatı verebileceğini bildirdi. Yemiş, yaptığı açıklamada, vatandaşların belediyeye olan her türlü ödemelerini kredi

Akçaabat'ta ödemelerde kolaylık!

Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, yapılan anlaşma sonucu belediye su abonelerinin 3 bankaya su faturaları için otomatik ödeme talimatı verebileceğini bildirdi.

Yemiş, yaptığı açıklamada, vatandaşların belediyeye olan her türlü ödemelerini kredi kartıyla yapma imkanının yanında isteyen abonelerin su faturalarına verecekleri otomatik ödemeyle de tahsilatın yapılabileceğini belirterek, şunları kaydetti:

'Belediye veznelerimizde nakit ödeme yanında, isteyen vatandaşlarımız kredi kartı ile de ödeme yapabilmektedir. Belediyemiz hizmet binası zemin katında bulunan veznelere POS makineleri konuldu. İsteyen vatandaşımız istediği kredi kartı ile A'dan Z'ye her türlü fatura ödemesini gerçekleştirebilmektedir. İlçemizde bulunan üç ayrı banka ile su faturasının otomatik ödenmesi için anlaşma yaptık. İsteyen vatandaşlarımız Halk Bankası, Ziraat ve Yapı Kredi Bankası'ndan su faturaları için otomatik ödeme talimatı verebilirler. Böylelikle veznelerde bekleme yapmadan ve fatura son ödeme tarihini kaçırıp, cezalı duruma düşme telaşından kurtulabilirler.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel