Akçaabat'ta lokantada kavga

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde lokanta sahibi, daha önce kendisine yemek borcu olan müşterilere döner bıçağıyla saldırdı.Herkesin gözü önünde meydana olayda, lokanta sahibi 2 müşterisini döner bıçağıyla yaraladı. Akçaabat İlçesi Samsun Caddesi üzerinde dü

Akçaabat'ta lokantada kavga

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde lokanta sahibi, daha önce kendisine yemek borcu olan müşterilere döner bıçağıyla saldırdı.

Herkesin gözü önünde meydana olayda, lokanta sahibi 2 müşterisini döner bıçağıyla yaraladı. Akçaabat İlçesi Samsun Caddesi üzerinde dün akşam meydana gelen olayda 2 kişi döner bıçağıyla ağır yaralandı. Akçaabat’ta bir lokanta sahibi Hasan B., iddiaya göre kendisine yemek borcu olan ve o sırada da restorantta gelen Oğuz K. S. ve Mehmet A. Y. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine lokantaya gelen Oğuz K. S. ve Mehmet A.Y, ellerine ne geçtiyse dağıttılar. Lokantanın tabure, tabak, tuzluk ne varsa fırlatan Oğuz K. S. ve Mehmet A.Y, lokantanın camlarını da indirdiler. Çok sayıda müşterinin içerde olduğu bir sırada gelişen olayda ortalık adeta savaş alanına döndü. Bunun üzerine lokanta sahibi Hasan B., eline döner bıçağı alarak dükkanını dağıtan Oğuz K. S. ve Mehmet A.Y,'na saldırdı. Herkesin gözü önünde gerçekleşen olayda lokanta sahibi Hasan B., döner bıçağını rastgele sallamaya başladı. Oğuz K. S. ve Mehmet A.Y, aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Çeşitli yerlerinde döner bıçağı darbesi alan Oğuz K. S. ve Mehmet A.Y, ağır yaralandılar. Araya müşteriler ve vatandaşların girmesiyle olay önlenirken, Oğuz K. S. ve Mehmet A.Y, ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bu arada olayı duyarak lokantaya gelen Oğuz K. S babası Kemal S. ise eline geçirdiği su surahiyi oğluna saldıran lokanta sahibi Hasan B.'ye fırlattı. Hasan B., kafasına aldığı darbe ile yere yığıldı. Ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen birçok polis ekibi ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay nedeniyle ilçede gerginlik sürüyor.Bu arada yaşanan olaylar saniye görüntülendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler