Akçaabat'ta kesinti isyan ettirdi!

Akçaabat ilçesinden sürekli yapılan kesintiler esnafı ve vatandaşı mağdur ediyor.Özellikle hafta sonu yapılan habersiz kesintiler vatandaşı çileden çıkarttı.yaşıyorlar.Elektriklerin kesilmesine bir  anlam veremeyen vatandaşlar "Kışın elektriğimiz kesildiğ

Akçaabat'ta kesinti isyan ettirdi!

Akçaabat ilçesinden sürekli yapılan kesintiler esnafı ve vatandaşı mağdur ediyor.Özellikle hafta sonu yapılan habersiz kesintiler vatandaşı çileden çıkarttı.

yaşıyorlar.Elektriklerin kesilmesine bir  anlam veremeyen vatandaşlar "Kışın elektriğimiz kesildiğinde bize sel oldu fırtına vardı  kar düştü  diyorlardı. Şimdi aradığımız diyecek bir şeyde bulamıyorlar. Bu kesintileri anlayamıyoruz. Kesintiler yüzünden hiçbir Elektronik makinemizin fişini takamıyoruz. Haber verilmeden yapılan kesintiler cihazlarımız yakıyor. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyoruz. " dediler

.Vatandaş elektrik faturasının gününü bir geçirdiğimizde hemen ihbarnameyi getiren Tedaş’ın kesintilerde gerekli duyarlılığı göstermediğinden yakındılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel