Akçaabatta demokrasi yürüyüşü!

Trabzon'un ilçesi Akçabaatta demokrasi yürüyüşü!

Akçaabatta demokrasi yürüyüşü!
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde “Demokrasi Yürüyüşü ve Mitingi” gerçekleştirildi. 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Kaymakamı Sonel Şenel, ilçe belediye başkanları, siyasiler, kamu kurumları ve STK temsilcileri ile binlerce vatandaşın katıldığı program Akçaabat ilçe merkezinde başladı. Buradaki programın ardından Akçaabat Sahil Alanına doğru demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi.
Sahil Alanında düzenlenen mitingde katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine ‘dur’ dediğini ifade etti. Milletin meydanlarda en güzel tabloyu oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “15 Temmuz bir vatan hainliği kalkışmasıydı. Burada toplanan aziz milletimizin Akçaabat’taki yüreği ve 79 milyon insanımız ‘asla’ dedi, cumhuriyetine demokrasisine, vatanına, milletine, dinine diyanetine, hürriyetine, temel insan hak ve özgürlüklerine sahip çıktı” şeklinde konuştu.
Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm insanların meydanlarda bir araya geldiğine ve ortaya çıkan bu tablonun Türkiye’nin gücüne güç kattığına değinen Gümrükçüoğlu, “İşte sizlerin seçtiğiniz vekilleriniz burada. AK Parti’lilerimiz, CHP’lilerimiz, MHP’lilerimiz, Saadet Partililerimiz, parlamento dışındaki tüm siyasi partilerimizin de temsilcileri burada. 79 milyon insan kenetlenerek ‘Türkiye bağımsızdır, bağımsız kalacaktır. Cumhuriyetimizi kimse yıkamayacaktır, kimse namusumuza, vatanımızın mahremine el uzatamayacaktır’ diyerek 15 Temmuz gecesi sabah olmadan o vatan hainlerine ‘dur’ demiştir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler