Akçaabat'da genç kıza şantaj iddiası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yaşayan 18 yaşındaki S.A, erkek arkadaşı tarafından şantaj kurbanı oldu. Edinilen bilgiye göre; S.A, yeni tanıştığı erkek arkadaşı kendisinden 3 yaş büyük Y.Y, ile sosyal paylaşım sitesinde bir süre

Akçaabat'da genç kıza şantaj iddiası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yaşayan 18 yaşındaki S.A, erkek arkadaşı tarafından şantaj kurbanı oldu. Edinilen bilgiye göre; S.A, yeni tanıştığı erkek arkadaşı kendisinden 3 yaş büyük Y.Y, ile sosyal paylaşım sitesinde bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası Y.Y, S.A’yı tek başına bulunduğu eve çağırdı. Eve giden talihsiz kızı iddiaya göre Y.Y, öptü ve o anı kameraya kayıt etti.

Bir süre sonra evden ayrılan S.A, sürekli olarak Y.Y’den tehdit almaya başladı. Kendisine “eğer gelmezsen bu görüntüyü babana gönderirim.” Tehditleri savurduğunu iddia eden S.A, korkudan Y.Y’nin çağırmış olduğu adreslerde buluştu. Yine mağdur kızın iddiasına göre; korkutan bir şey diyemediğini birlikte oldukları anlarda sürekli kendisine küfür ettiğini ileri sürdü.

Bir süre sonra S.A, adlı kız Y.Y’nin bu hareketlerinden bıkarak Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek polis ekiplerinden yardım istedi. Polis ekiplerine ifade veren S.A, “ Beni bir eve çağırdı ve öptü. Bu anı kameraya çeken Y.Y, sonrasında ise bana şantaj yapmaya başladı. Sürekli olarak beni değişik adreslere çağırdı ve hem fiziki hem de sözlü olarak cinsel saldırılarda bulundu.”iddialarında bulundu.

İfadesinin devamında cinsel saldırılardan bıktığı için polisten yardım istediğini belirten S.A, kendisine şantaj yapan Y.Y’den şikayetçi olduğu ifade etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; Y.Y, hakkında şantaj, tehdit ve cinsel saldırı suçundan işlem yaparak yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler