Akçaabat'a emekli memur öldü!

Akçaabat Salı pazarından alışveriş sonrası eve giderken yolda kalp krizi geçiren Milli Eğitim Camiasından emekli Ali Sivil (64), hayatını kaybetti. Akçaabat’ta her hafta Salı günü kurulan pazarda ürettikleri tereyağlarını satmak üzere sabahın erken saatle

Akçaabat'a emekli memur öldü!
Akçaabat Salı pazarından alışveriş sonrası eve giderken yolda kalp krizi geçiren Milli Eğitim Camiasından emekli Ali Sivil (64), hayatını kaybetti.
 
Akçaabat’ta her hafta Salı günü kurulan pazarda ürettikleri tereyağlarını satmak üzere sabahın erken saatlerinde evden çıktı ve Akçaabat merkezine doğru yürümeye başladı. Ancak yaklaşık 150 metre kadar yürüdükten sonra kalp krizi geçirince yere düşerek başından ciddi bir şekilde yaralandı. Sabahın o saatlerinde hiç kimsenin olmaması nedeniyle yardım alamayınca kendi çabası ile 112 Acil Servisi aradı, ancak sonuçlandıramadı. Ali Sivil o haliyle evinin kapısına kadar gelse de komşularının şaşkın bakışları arasında oturmakta olduğu Akçaabat Yaylacıktaki evinin önüne yığılıverdi. Olayı görenler tarafından derhal ambulans çağırılarak hastaneye kaldırılan Ali Sivil için artık çok geçti.
 
Yürek Burkan Olay
 
Beklenmedik ölüm üzerine Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu ve merhumun cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gerekli otopsi ve incelemeler yapıldıktan sonra cenaze, ailesine teslim edildi. Yapılan otopsi sonucu henüz açıklanmasa da Ailesi tarafından Ali Sivil’in düştüğü yeri gören işyerlerinin kameraları araştırıldı. Kamera görüntülerine göre, kalp krizi geçirdiği sanılan merhum Ali Sivil’in kurtulma çabaları yürek burkuyor. Ali Sivil’in kalp krizi veya düşme esnasında başından aldığı ciddi yaralar nedeniyle beyin kanamasından ölmüş olabileceği şeklinde yorumlar da yapılmaktadır. Ali Sivil Önceki gün Düzköy Küçüktepe Mahallesinde kalabalık bir cemaatle kılınan öğle namazını müteakiben dua ve gözyaşlarıyla Küçüktepe (köyü)mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler