Akçaabat ve Ankara'da 20 yıllık gelenek!

Ankara'da Melih Gökçek gibi Trabzon'da da 1994 yılında Akçaabat'ta Anavatan Partisinden belediye başkanı seçilen Şefik Türkmen 30 Mart'ta 5. döneme imza atarak çeyrek asırlık başkan unvanı aldı. Türkmen "Akçaabat için daha yapacak çok işimiz var. Durmak y

Akçaabat ve Ankara'da 20 yıllık gelenek!

Ankara'da Melih Gökçek gibi Trabzon'da da 1994 yılında Akçaabat'ta Anavatan Partisinden belediye başkanı seçilen Şefik Türkmen 30 Mart'ta 5. döneme imza atarak çeyrek asırlık başkan unvanı aldı. Türkmen "Akçaabat için daha yapacak çok işimiz var. Durmak yok."dedi.

İKİSİ DE AYNI YOLDA

1994 yerel seçimlerinde Melih Gökçek kapatılan Refah Partisinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Aynı dönemde Anavatan Partisin den Şefik Türkmen'de Trabzon'un Akçaabat İlçesi belediye başkanı seçildi. İki başkanda sonrasında 1999,2004,2009 ve 2013 yılları arasında yapılan seçimlerde ise rakiplerine 15 puanlık fark atarak yeninden başkan seçildi.

BU İLÇEYE HİZMETİM FAZLA OLACAK

Son yapılan seçimlerde Türkmen rakiplerinin toplam oyunun iki katını alırken büyük bir zafer ile birlikte seçimlerde başarı sağladı. Trabzon siyasetine adını rekortmen başkan olarak yazan Şefik Türkmen Bölgenin de en fazla sevilen isimleri arasında yer alıyor. Türkmen, " Akçaabat'a hizmet vermek benim çok büyük bir onur. Çünkü bu ilçe halkına ne kadar hizmet etsem azdır."kelimelerini ifade etti.

GÖKÇEK; BİZİ HERKES BİLİYOR

Geçtiğimiz seçimlerde CHP ile birlikte çarpışan ve 2 puanlık bir farkla yeniden başkan seçilen fahri hemşerimiz Melih Gökçek Haber61.Net'e konu işle alakalı yapmış olduğu açıklamada halkın her dönem hizmet aşığı başkanlar tarafından yönetilmesi gerektiğini ifade etti. Gökçek, " Ankaralı ve Türkiye'de yaşayan vatandaşlar biliyor. Hizmet denince AK  belediyecilik geliyor. bizler yıllardan beri bu çizgi ile hareket ettik ve aradan geçen 20 yıl içerisinde hep hizmet ettik."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler