Akçaabat Müzik Festivali başlıyor!

 Akçaabat Belediyesince geleneksel olarak organize edilen 21. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, bu yıl 20-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Dünya barışına katkıda bulunmak, ülke gençl

Akçaabat Müzik Festivali başlıyor!

 Akçaabat Belediyesince geleneksel olarak organize edilen 21. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, bu yıl 20-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Dünya barışına katkıda bulunmak, ülke gençleri arasında sevgi, dostluk, barış ve kardeşlik duygularını geliştirmek amacıyla düzenlenen festival ile ayrıca yörenin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin de tanıtılması hedefleniyor.

Festival 20 Temmuz'da, yörenin en büyük şenliklerinden olan Hıdırnebi Yayla Şenliği ile başlayacak. 22 Temmuz'da ise yurtiçi ve yurt dışından şehre gelen halkoyunları, yöresel gruplar ve halkın katılacağı kortej yürüyüşü yapılacak. Festival kapsamında 22 Temmuz'da Zeynep Başkan, 23 Temmuz'da Nadide Sultan ve 24 Temmuz'da ise Sinan Yılmaz sahne alacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel