Akçaabat belediyesi önünde arbede

 Trabzon Akçaabat ilçe belediyesinin bugünkü gündem konularında bir tanesi olan 18 uygulaması Belediyenin meclis gündeminde görüldüğü sırada Akçaabat’ın Yenimahalle sakinleri belediye önüne gelerek eylem yaptı.Vatandaşlar belediye kapısında eylem yaparak

Akçaabat belediyesi önünde arbede

 

Trabzon Akçaabat ilçe belediyesinin bugünkü gündem konularında bir tanesi olan 18 uygulaması Belediyenin meclis gündeminde görüldüğü sırada Akçaabat’ın Yenimahalle sakinleri belediye önüne gelerek eylem yaptı.

Vatandaşlar belediye kapısında eylem yaparak slogan attığı sırada 18 uygulaması için toplandı düzenleyen Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in mecliste ne gibi karar aldığı bildirilmedi.

Bu sırada belediye kapısı önün arbede yaşandı Belediyenin güvenliğini sağlayan çalışanlar ile protestoya müdahale etmek için hazır bekletilen Akçaabat ilçe emniyetine bağlı polis ekipleri kapıda slogan atanlara müdahale etti. Olaylar büyümeden bastırıldı 18 uygulaması için gelen vatandaşlar dağıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel