AK Partili Gürsoy temayülü anlattı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Sait Gürsoy, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri aday adayları için hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.2011 milletvek

AK Partili Gürsoy temayülü anlattı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Sait Gürsoy, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri aday adayları için hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2011 milletvekili genel seçimlerine tüm teşkilatlarıyla çalıştıklarını ifade eden Gürsoy “ bu seçimlere en hazır ve en iddialı parti AK Parti’dir. Seçim çalışmaları kapsamında milletvekilliği aday adaylığı müracaatları 14 Mart 2011 tarihi ile tamamladı. Mevcut milletvekillerimizle birlikte toplam 39 aday adayımızın müracaatını aldık. Bundan sonraki süreçte temayül yoklamasını gerçekleştireceğiz. Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasının sonuçları adaylıklarla ilgili değerlendirmelerde önemli bir kıstas olmakla beraber tek başına bir ölçü teşkil etmeyecektir. Buradan çıkacak olan sonuç ne olursa olsun teşkilatlarımızın kazanacağı bilinci içersinde olup tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında yaklaşık 2 bin teşkilat mensubunun oy kullanacağını ifade eden Gürsoy “ Temayül yoklaması Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılacak. Temayül’de kullanılacak oy da 6 tane milletvekili aday adayı tercih edilecek. Aynı normal seçimde yapıldığı şekilde kapalı zarfla, gizli kabinlerde ve sandık kurulmak suretiyle hiçbir kimsenin kime oy verdiği belli olmayacak şekilde yapılacak. Temayüle mevcut milletvekillerimiz girmiyor. Tercihler yapıldıktan sonra hep birlikte, partimizin yetkili organları ve genel merkezimizden gelen yetkililer ile birlikte bu sandıklar açılacak ve sayıma geçeceğiz. Kimin ne kadar oy almış olduğunu biz burada herkese açıklamış olacağız. Yapılan resmi işlemlerden sonra genel merkezimize gelen yetkililer tarafından bu tutanak gönderilecek. Devamında genel merkezin çalışmaları sonrasında 11 Nisan 2011 günü 17.00'ye kadar Trabzon'umuzun 6 milletvekilinin kimler olacağını hep beraber görmüş olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel