AK Partili bayanlar bayrağa oturdu

Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Toplantısı'na AK Parti'li kadınların Türk bayrağına yaptıkları saygısızlık damgasını vurdu.Başbakan Erdoğan'ın G20 Zirvesi'nde yere konulan küçücük bir Türk bayrağını yerden alıp, cebine koymasını dünya alem duydu

AK Partili bayanlar bayrağa oturdu

Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Toplantısı'na AK Parti'li kadınların Türk bayrağına yaptıkları saygısızlık damgasını vurdu.

Başbakan Erdoğan'ın G20 Zirvesi'nde yere konulan küçücük bir Türk bayrağını yerden alıp, cebine koymasını dünya alem duydu ancak AK Parti'li kadınlar duymadı.

Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti'li kadınlar salonda dağıtılan Türk bayraklarını koyacak yer bulamayınca, çözümü bayrakların üstüne oturmakta buldular.

Kimisi ise bayrakları yere koymayı tercih etti.

ŞAHİN'İ ALKIŞLADILAR AMA...
Kongreye katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ise kadınların yaptığından habersiz Türk bayrağının kıymetinden bahsetti.

Bakan Şahin, sözlerinin son bölümünde salonda annesinin kucağında oturan ve elinde AK Parti ile Türk bayrağı bulunan kız çocuğunu göstererek, "AK Parti bayrağını kaldırdığınız zaman altından çıkan bayrak bu bayraktır, ay yıldızlı bayraktır" dedi.

Bu sırada salonda alkış kıyamet koptu kopmasına ama bayrakların üstüne oturan kadınlar tavırlarından vazgeçmedi. Ortaya ise bu fotoğraflar çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel