Ak Partili Başkanın tavrı CHP’lileri şaşırttı

Trabzon Büyükşehir belediye meclisi ilk defa toplandı.İlk icraatı ise TBMM’de Kılıçdaroğlu’na saldırı düzenlenmesini kınadı. Meclis başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Biz barış ve demokrasi istiyoruz. Bu tür girişimler hepsini kınıyoruz.”  Dedi. Gümrükçüoğ

Ak Partili Başkanın tavrı CHP’lileri şaşırttı

Trabzon Büyükşehir belediye meclisi ilk defa toplandı.

İlk icraatı ise TBMM’de Kılıçdaroğlu’na saldırı düzenlenmesini kınadı. Meclis başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu “Biz barış ve demokrasi istiyoruz. Bu tür girişimler hepsini kınıyoruz.”  Dedi. Gümrükçüoğlu’nun  ilk meclisi açılışında CHP Genel Başkanına saldırıyı kınamasının ardından meclise sunulan kınama büyük bir çoğunlukla kabul edildi. CHP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cahit Erdem “Meclisin açılışında sayın genel başkanıma yapılan saldırıyı kınaması bizi çok memnun etmiştir. Öncelikle başkanıma sonra meclise teşekkür ederim.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel