AK Partiden Türkmen'e Destek

Trabzon'un Akçaabat İlçe Belediye Başkanı Şefik Türkmen aleyhinde ilçede dağıtılan “Korsan Dergi” sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı Yönetimi, Başkan Şefik Türkmen’e bir destek ziyaretinde bulundu.AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş

AK Partiden Türkmen'e Destek

Trabzon'un Akçaabat İlçe Belediye Başkanı Şefik Türkmen aleyhinde ilçede dağıtılan “Korsan Dergi” sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı Yönetimi, Başkan Şefik Türkmen’e bir destek ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Şefik Türkmen, kendisinin ulaşılabilir bir başkan olduğunu ve şeffaf bir belediye olduklarını belirterek “Biri beni arayıp hizmetimizi sorguluyor bende yanıtlıyorum, bundan da mutluluk duyuyorum. Geçmişte de bugünde ticari faaliyetim olmadı, devlet memuruydum. Bu yapılanlar çok kötü şeyler. Bunlar haysiyet ve şeref cellatlarıdır. Bunu yapanlar ahlak fakirleridir. Gizli, saklı iş yapmaya çalışan insanlardır bunlar. Bu yapılanlara tüm siyasi partiler olarak ve her şeyden önemlisi Akçaabatlı olarak karşı çıkılmalıdır. Bu bugün bize yapılıyorsa yarın herkese yapılabilir. Ancak bu şekilde yapılan karalama kampanyalarına sessiz kalmamamız gerekir” dedi.

Akçaabat Belediyesi’nin bir kurum olduğunu kaydeden Türkmen, “Bu kurum devletin resmi bir kurumu ve burada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, belediyeye başvurabilirsiniz. Bu belediye bir kurumdur, yalnızca benden ibaret değildir. Bu devletin kaymakamı var, valisi var, mahkemeleri var, savcısı var. Buralara gidip belgelerini ortaya koyarak hakkımızda işlem yapılmasını isteye bilirsiniz. Ama bu şekilde yapılması doğru bir davranış değildir. Biz yanlışımız hatamız varsa bunu düzeltmek isteriz. Hesabımızı veremeyeceğimiz hiçbir işimiz yoktur” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ise yaptığı açıklamada, bunların aslı astarı olduğuna inanmadıklarını belirterek, “Bu yapılan çirkin davranışın her zaman karşısındayız” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler