AK Parti'den Boz'a hediye tesbih

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.     Boz, ziyarette AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı.     Trabzon'daki görevinden çok güzel a

AK Parti'den Boz'a hediye tesbih

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.     

Boz, ziyarette AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı.     

Trabzon'daki görevinden çok güzel anılarla ayrıldığını belirten Boz, ''Dört yıllık bir görev sonrası Trabzon'dan ayrılıyorum. Bu dönemde şahsınız olarak bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum'' dedi.     

Boz'un şehrin, halkın, milletin huzuruna, asayişine yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacaklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Günnar ise ''Kendilerine bu münasebetle tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki kamu hizmetinde de başarılarının devamını diliyoruz'' diye konuştu.     

Günnar, ziyaretin anısına Emniyet Müdürü Boz'a telkari tespih hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel