Ak Parti'den belediye başkanına ziyaret

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Hüseyin Dereli ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi yeni hizmet binasında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu.Kahvaltının ardından Dereli ve beraberindekilere yeni hiz

Ak Parti'den belediye başkanına ziyaret

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Hüseyin Dereli ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi yeni hizmet binasında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu.

Kahvaltının ardından Dereli ve beraberindekilere yeni hizmet binasını gezdiren Başkan Genç, "Yeni hizmet binamız mimari olarak dünü, bugünü ve yarını yansıtıyor. Ama en önemlisi yeni uygulamaya koyduğumuz ve Türkiye'de tek olan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS). Daha önce E-Devlet ve Elektronik Posta'ya entegre olmuştuk. Şimdi ise Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile uzakları yakın yapıyoruz. Vatandaşlarımız dünyanın neresinde olursa olsun, internetin olduğu her yerden belediyeye gelmelerine gerek kalmadan işlerini halledebiliyor" dedi.

Dünyada şehirlerin yarış içerisinde olduğunu ve 21. yüzyılın bilgi ve bilişim çağı olduğunu ifade eden Genç, "Yeni hizmet binamızda ayrıca Türkiye'de ilk kez kadınlarımız için Aile Birimi kurduk. Buluş yapan gençlerimiz için Proje Geliştirme Birimi, yine belediye başkanı, siyasetçi olmak isteyen gençlerimiz için Akademik Belediyecilik Birimi, hakkını aramasını bilmeyen vatandaşlarımız için Hukuk Birimi, engellilerimiz için Engelli Koordinasyon Birimi ve gazeteci olmak isteyen çocuklarımız için İletişim Birimi kurduk. Canik'te bilginin yönetildiği bir belediye oluşturduk" diye konuştu.

Şehrin vizyoner projeler, vizyoner projeler ve topyekün toplumsal hareketle birlikte ahlaki ve manevi değerleri de içine alarak gelişmesi gerektiğine işaret eden Başkan Genç, "Samsun ahlaki erozyonda ikinci sırada, boşanmada ise üçüncü sırada. Bu nedenle biz kurduğumuz Aile Okullarında anne-babalarımızın yanında gençlerimize de evlilik öncesi eğitimler veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki aile sağlıklı olmazsa geleceğimiz de sağlıklı olmaz. Hedefimiz mutlu aileler, mutlu bir şehir" şeklinde konuştu.

Canik'teki gelişim ve değişimi yakından takip ettiklerini belirten AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli de, Canik'te tam bir takım çalışmasının hakim olduğuna işaret ederek, "Canik'te yapılan bütün bu çalışmalar AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneği. Bu bakımdan başkanımızı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Genç Dereli'ye Osmanlı zamanında dünyadaki 76 Mevlevihanesinden birine sahip olan Samsun'un Mevlevihanesi'ni anlatan porselen kaftan hediye etti.

20130923aw000692_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel