AK Parti’de tansiyon yükseldi

Haber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon’da kongrelerini ateşli bir şekilde sürdürüyor. Genel Merkezin tek liste olsun talimatına rağmen bazı ilçeler buna uymadı. Diğer yandan çarpıcı iddialar ortaya atılıyor. Bunların en çok kulislerde konuşulanı ise ‘o cem

AK Parti’de tansiyon yükseldi

Haber61/Haber Servisi
AK Parti Trabzon’da kongrelerini ateşli bir şekilde sürdürüyor. Genel Merkezin tek liste olsun talimatına rağmen bazı ilçeler buna uymadı. Diğer yandan çarpıcı iddialar ortaya atılıyor. Bunların en çok kulislerde konuşulanı ise ‘o cemaatin okulunda çocuğunu okutuyor ona oy verme yada o adayı tercih etme’ söylentileri yayılmaya başlandı. Ortahisar İlçesi’nin mevcut başkanı Temel Altunbaş hakkında da böyle bir iddia gündeme geldi hatta genel merkeze şikayet edildiği ileri sürüldü.

Başkan Altunbaş bu iddialara çok sert tepki gösterdi. Altunbaş, “İftiradır. Allah ıslah eylesin bunları diyenleri. Ben 17-25 Aralık olduğunda çocuklarım cemaati kolejinde eğitim görüyorlardır. Eğitimlerinin bölünmemesi için bekledim. Fakat bu eğitim öğretim sezonu başlamadan çocuklarımı oradan aldım. Benim çocuklarım kendi mahallemde Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda okuyorlar. Biri birinci sınıf diğeri 3. Sınıfta. Hatta psikolojilerinin bozulacağını bile bile bunu yaptım. Ülkemize ihanet edilen bir durumda çocuklarımı benim oraya göndermem zulümdür. Bunu en iyi bilen arkadaşlarım bu iftirayı atıyor Allah onları ıslah etsin” diye konuştu.

‘Bunu kimler yapıyor?’ sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Kongreler şimdiden çok su kaldıracağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel