AK Parti'de sular durulmuyor!

Düzköy’de belediye başkanlığı seçimlerine CHP’ye karşı kaybeden AK Parti’de sular durulmuyor. Seçimin kaybedilmesinin ardından Düzköy eski Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Salih Bakal’ın, “Kendi parti teşkilatım önce dedikodu ve iftira söylemleri ile sa

AK Parti'de sular durulmuyor!
Düzköy’de belediye başkanlığı seçimlerine CHP’ye karşı kaybeden AK Parti’de sular durulmuyor.
 
Seçimin kaybedilmesinin ardından Düzköy eski Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Salih Bakal’ın, “Kendi parti teşkilatım önce dedikodu ve iftira söylemleri ile saldırdı, ardından seçimlere iki gün kala kaybetmem için kumpas kurup ihanet ettiler” şeklindeki sözlerine AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca, “İnsan heybesinde olanı dağıtır. Bir önceki dönem seçim kazanıldığında kimse teşkilata teşekkür etmedi. Seçim birileri tarafından kazanılmıştı. Kaybedince faturayı başka adreslere kesmek büyüklük ve yöneticilik vasfı değildir” sözleriyle karşılık vermişti.
 
Tam ilçede sükunet sağlandı derken bu kez  AK Parti’den Düzköy Belediyesi’ne talip olan ancak aday gösterilmeyen Trabzon Milletvekili merhum Mustafa Cumur’un kuzeni Bülent Cumur, İlçe Başkanı Mehmet Atmaca’ya veryansın etti. Cumur, “Trabzon’da 16 ilçe kazandık ama Trabzon milletvekili merhum Cumur’un aziz hatırası görmezden gelindi. Düzköy’de analiz yapılamadı. Bunun sorumlusu ilçe başkanının basiretsiz tutumu ve il başkanının zafer sarhoşluğudur. Trabzon’un 16 ilçesi kazanılmıştır fakat bel kemiği kırıktır. Halk görmezden gelinmiş ve bu sonuca Düzköylüler mahkûm edilmiştir. Bunun da gereği kimseye çamur atmadan sessizce teşekkür edip emekliye ayrılmaktır. İlçe başkanı oturduğu koltuğun hakkını veremedi, istifa etmelidir” sözleri gündeme bomba gibi düştü.
 
Atmaca, bu kez de ikinci bir açıklama yaparak, “Bülent Cumur’un AK Parti’ye ne katkısı olmuş ki bizi eleştiriyor. Aday gösterilmeyen arkadaşlar çamur at izi kalsın felsefesi yapıyor. Ben görevimin başındayım” şeklinde cevap verdi.
 
Bakalım Düzköy’deki bu atışmanın sonu nereye varacak? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler