AK Parti'de kritik toplantı

AK Parti Trabzon teşkilatları, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde durum değerlendirmesi yaptı.Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yapılacak çalışmalar masaya yatırılırken, t

AK Parti'de kritik toplantı

AK Parti Trabzon teşkilatları, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde durum değerlendirmesi yaptı.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yapılacak çalışmalar masaya yatırılırken, teşkilatlara bu süreçte izleyecekleri yol haritaları anlatıldı. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  ilçe  belediye başkanlarıyla, AK Parti ilçe başkanları katıldı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 10 Ağustos seçimlerinin malumun ilanı olacağını söyledi. 12 yıl önce Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını dile getirdiklerini hatırlatan Günnar, yeni Türkiye’de de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirtti. Yeni bir sürece girildiğini hatırlatan Günnar, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine koşar adımlarla ilerleyeceğini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel