AK Parti Trabzon'un kongre takvimi belirlendi

 AK Parti Trabzon Teşkilatı’nda kongre takvimi belli oldu. Konuyla ilgili bugün yazılı bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, “AK Parti’nin önümüzdeki hedefi; başlayan Beşinci Olağan Kongre Sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden baş

AK Parti Trabzon'un kongre takvimi belirlendi

 AK Parti Trabzon Teşkilatı’nda kongre takvimi belli oldu. 

Konuyla ilgili bugün yazılı bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, “AK Parti’nin önümüzdeki hedefi; başlayan Beşinci Olağan Kongre Sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz Beşinci Olağan Kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkaracağı enerji ile milli iradeyi hâkim kılmaya devam edecektir. Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başlamıştır. 22 Şubat 2014 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük Kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır. 5. Olağan Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri mahallelerimizde kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile Tüzüğümüzde ve Yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir” ifadelerini kullandı.

Günnar, Trabzon’un 18 ilçesindeki delege seçimlerinin tüm mahallerde 25-26 Ekim 2014 günlerinde yapılacağını hatırlatarak “Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli mahallerimizde atılmış olacaktır. Daha sonra Kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecektir. 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler