AK Parti Trabzon'dan Ankara çıkarması

AK Parti Trabzon Teşkilatı 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1. Olağanüstü Kongre için 15 otobüsle Ankara’ya gidiyor. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1'nci Olağanüstü kongre ile ilgili yaptıkları h

AK Parti Trabzon'dan Ankara çıkarması

AK Parti Trabzon Teşkilatı 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1. Olağanüstü Kongre için 15 otobüsle Ankara’ya gidiyor. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1'nci Olağanüstü kongre ile ilgili yaptıkları hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Günnar ‘’Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacaktır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir.

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. 27 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 1.Olağanüstü Büyük Kongremize Trabzon teşkilatı büyük bir katılımla gideceğiz” dedi.

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Üçüncü, Trabzon İl Teşkilatı olarak 27 Ağustos’taki Olağan Kongre’ye Trabzon’dan büyük bir katılım sağlayacaklarını söyledi. Üçüncü “Bunun için hazırlarımızı tamamladık. Tüm ilçelerimizden katılım olacak. Tüm birimlerimizle beraber 15 otobüs, yaklaşık bin kişi ile Salı günü konvoy halinde Ankara’ya hareket edeceğiz. Otobüslerimiz Emperial Hastanesi karşısındaki duraklardan saat 13.00 hareket edecektir. Ayrıca özel araçlarla Ankara’ya gelecek olanlar var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel