Ak Parti Trabzon'da dayanışma yemeği

AK Parti İl Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Akçaabat Körfez Köfte’de gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye

Ak Parti Trabzon'da dayanışma yemeği

AK Parti İl Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Akçaabat Körfez Köfte’de gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu eski İl Başkanları Ahmet Metin Genç,  İbrahim Keskin, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, ilçe başkanları ve çok sayıda eski ve yeni yönetici katıldı.

GÜNNAR: "GÜMRÜKÇÜOĞLU İLE DEVAMIN GURURUNU YAŞIYORUZ’’

Yemeğe ev sahipliği yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar yaptığı konuşmada  ‘’Türkiye’nin dünyaca tanınan ve sözü dinlenen tek lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 2023 hedefi doğrultusunda yine halkın teveccühü ile en yüksek oyu alarak hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz’’ dedi. Yemeği Ramazan buluşmasına benzeten Başkan Günnar, yoğun katılımdan dolayı da partililere teşekkür etti. Her ay il danışma meclisinde birlikte olduğumuz gibi bu akşamda yaklaşan seçimler münasebeti ile yine sizlerle bir ve beraber olduk. Sizlerin tüm teşkilat olarak burada bir birinize kenetlenmeniz dış mihraklara karşı en güzel mesaj olmuştur. Geleceğimiz için önümüzdeki yerel seçimlerde de tüm teşkilatlar olarak tek bir vücut olarak en iyi sonucu almak için büyük gayret göstereceğiz.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

GÜNNAR: “GÜMRÜKÇÜOĞLU BİZİM YILDIZIMIZ”

Sayın başbakanımız ve teşkilatın çalışması ile milletle aralarında yol kurduklarını, köprü kurduklarını anlatan Günnar, tam dayanışma mesajı vererek şunları kaydetti: ‘’Kişi başı milli gelirde 3 bin dolardan 10.500 dolarlara geldik. Çalışarak bu noktalara geldik. Yerel seçimlerde yine en yüksek oyu alacağız. Trabzon’da tekrar aday olan sayın başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu tebrik ediyorum. Sayın başbakanımız en doğru kararı vermiştir. Bu doğru kararı bugüne kadar 61 projenin de üstüne çıkarak doksanlara varan o büyük projeleri ile birlikte göz dolduran ve diğer ilçe belediyelerinde her zaman yardımlarını esirgemeyen Sayın Başkanımızla birlikte Trabzon'u kalkındıracak ve belediyecikte çığır açacağız. Sayın Orhan Bey ile devam etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Huzurlarınızda yıldızımız olan ve her gün parlayan yanı ile birlikte Sayın Başkanımızı tekrar tebrik ediyorum. Partimiz bu yerel seçimde tüm organları ile yine kapı kapı dolaşarak, hizmetleri tekrar tekrar anlatarak en yüksek oyla sayın başbakanımızın karşısına çıkacaktır. Hepinize başarılar diliyorum. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun.’’diye konuştu.

GENÇ: "2015’İN GÖSTERGESİ OLAN SEÇİM’’

Toplantıda söz alan eski il başkanlarından Ahmet Metin Genç’ de sözlerine 2001 yılında Başbakan Tayyip Erdoğan liderliğinde her seçimde oylarını artırarak Türk siyasi hayatında ilki yaparak bugüne geldiklerini hatırlatarak başladı. Açıklamalarında birlik beraberlik vurgusu yapan Genç şöyle devam etti: "Türkiye bu güne kadar çok önemli süreçlerden geçti, çok şükür büyük liderimiz sayın başbakanımız ve teşkilatın gücü ile her türlü zorluğun üstesinden geldik ve yine geliyoruz. Ne mutlu bize ki AK Parti gibi milletin değerlerini esas alan bir misyon partisinde görev almışız, almaya da devam ediyoruz. 2014’te yerel seçimler var. Bu seçimler çok önemli seçimler. Sayın başkanımız Gümrükçüoğlu yeniden adaydır. Seçimde en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir provası olacak olan bu seçimlerden yüzümüz akı ile çıkacağımızdan hiç şüphe duymuyorum. Sayın başkanımız 61 proje yaptı bu projelerin kimi devam ediyor, tamamlananlar var, proje sayısını 81’e çıkardı. Trabzon’da AK Belediyeciliğe yine mührümüzü vuracağız. Durmak yok yola devam diyoruz. Hedefimiz yerel seçimde % 61 ve üzerinde oy alabilmektir.’’

KESKİN: "BU BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU BENİ ÇOK MEMNUN ETTİ”

AK parti Kurucu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin’de, Üniversitede ders verdiğimden ötürü yemeğe biraz geç katılmak zorunda kaldığını ifade ederek “Burada gördüğüm tablo beni ziyadesiyle mutlu etmiştir.  Bu tablonun oluşmasına vesile olan il başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatlar olarak var gücümüzle çalışarak Başkan Gümrükçüoğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçeceğiz” dedi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: "KİŞİSEL MENFAATLERİN PEŞİNDE KOŞMADIK’’

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’da açıklamasında millete hizmetkar olmak için yola çıktıklarını belirterek, ‘Millete efendilik yok, hizmetkarlık var’’ değerlendirmesini yaptı. Gümrükçüoğlu, yemeği düzenleyen İl yönetimine teşekkür ederek: “Sayın il başkanımıza teşekkür ediyoruz. 2014 mahalli seçimlerine doğru giderken bu yemekte hepimizin birlikteliğini omuz omuza kardeşçe beraberce olmamızı temin eden İl başkanlığımıza şükranlarımı arz ediyorum. Partimizin kuruluşundan beri yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte nasıl bir birlikteliği sergilediğimizi burada göstermiş oluyoruz. Trabzon halkının teveccühü ile 2009 seçiminde belediye başkanlığını kazandık. Trabzon halkına hizmet etmekten büyük kıvanç duyduk. Kişisel menfaatlerin peşinde koşmadan hak ve adaleti göz önüne alarak Türkiye’ye Trabzon’dan güzel bir örnek sergiledik. Bu sizlerin başarısıdır. Bu güne kadar hep omuz omuza olduk, olmaya da devam edeceğiz. 2014 yerel seçimleri ilk kez bir cumhurbaşkanını halkın seçeceği siyasi tarihimizde bu yerel seçimler çok önemlidir. Trabzon bu seçimde üzerine düşeni yapacaktır. Türkiye’de % 51 Trabzon’da % 61 üstünü bulduğumuzda Gezi’de sergilenenlerin boşa çıkmış olduğunu göreceksiniz. Bu seçim bunun tescil seçimidir. Biz başkanlığa adayız. İçimizde bu işi benden daha iyi yapabilecek kardeşlerimiz vardır. Ancak sevda koltuk sevdası değildir, sayın başbakanımızın dediği gibi hizmet etme sevdasıdır.’’

BIYIKLIOĞLU: "TEFRİKAYA AYRILIĞA İZİN VERMEYELİM’’

AK Parti Trabzon milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, yıllar yılı tahakküm sergileyen insanların karşısına milletin değerlerini gözeten bir yiğit başbakanın çıktığı ve etrafında kahramanları topladığını açıklayarak sözlerinde şu ifadeleri kullandı: ‘’Sayın başbakanımız milletimizden aldığı destekle Türkiye’yi 3 kat daha fazla büyüttü. Şimdi bundan rahatsız olanlar var, Ey Tayyip Erdoğan sana 10 yıl fazla diyorlar, sen bir 10 yıl bir 20 yıl daha görevde kalırsan biz orta doğuyu, Müslüman ülkelerin petrolünü doğal kaynaklarını nasıl ele geçiririz diyorlar. Bunun hesabının peşindeler. Dış mihraklar buna çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Biz bu milletin davasına sahip çıktık. AK Parti bu yüzden büyüdü. Bugün görev bizde yarın başkasında olabilir; ancak değerli arkadaşlar idealimiz bir, hedefimiz bir. Allah rızası için birliğimize devam edelim. Tefrikaya ayrılığa asla taviz vermeyelim.

Yemeğin sonunda İl Başkanı Günnar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu restorantta bulunan masaları gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler